Καθαρισμοί Χαλιών

 Καθαρισμός παντός τύπου χαλιών (Χειροποίητα ~ μάλλινα ~ μαλλομέταξα ~ μηχανής ~ συνθετικά & πλαστικά)

Η υπηρεσία που έστησε την εταιρική μας ταυτότητα είναι ο καθαρισμός χαλιών.

Τα χρόνια εμπειρίας μας έμαθαν ότι δεν αρκεί απλά να φαίνεται καθαρό ένα χαλί πρέπει και να είναι. Έτσι λοιπόν όλη η διαδικασία καθαρισμού στοχεύει στην απορρύπανση και αφαίρεση μικροβιακού και βακτηριακού φορτίου από το χαλί.

Γνωρίζουμε επίσης ότι το κάθε χαλί είναι μοναδικό. Για αυτό παρέχουμε 4 μεθόδους καθαρισμού ανάλογα με τον τύπο του χαλιού, την ποιότητα, το τρόπο κατασκευής και το πόσο λερωμένο είναι.

Για να πετύχουμε το άριστο αποτέλεσμα χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και μια ευρεία γκάμα πιστοποιημένων προιόντων καθαρισμού.Η διαδικασία του καθαρισμού γίνετε σε κλειστό και ελεγχόμενο περιβάλλον.

Στόχος μας ένας βαθύς και αποτελεσματικός καθαρισμός χωρίς την φθορά το χαλιού.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

timeline_pre_loader

ΠΡΟΠΛΥΣΗ

Στο στάδιο της πρόπλυσης γίνεται η προεργασία πριν το πλύσιμο. Αφαιρούνται τυχών λεκέδες από το σώμα του χαλιού και γίνεται ο προψεκασμός ενζυματικού καθαριστικού στα σημεία βαριάς κυκλοφορίας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΡΟΣΣΙΩΝ

Χαλιά τα οποία φέρουν κρόσσια, ψεκάζονται με απορρυπαντή για βαμβακερές ίνες και περνούν από τη μηχανή καθαρισμού. Η διαδικασία ολοκληρώνεται πριν την κύρια πλύση.
. . .

ΚΥΡΙΑ ΠΛΥΣΗ

Το στάδιο της πλύσης είναι η βασική διαδικασία του καθαρισμού. Γίνεται κατηγοριοποίηση του χαλιού ανάλογα με τον τρόπο και τα υλικά κατασκευής και επιλέγεται η κατάλληλη μέθοδος (υγρός καθαρισμός, ξηρού αφρού, extraction). Χρησιμοποιούνται πιστοποιημένα απορρυπαντικά και σαπούνια που θωρακίζουν την υφή του χαλιού και ζωντανεύουν τα χρώματα.

ΣΤΗΨΙΜΟ

Μετά την ολοκλήρωση του πλυσίματος το χαλί τοποθετείτε σε κυλινδρικό φυγοκεντρικό  θερμαινόμενο στυπτήριο όπου και στραγγίζει από νερά και τυχόν μικροσωματίδια.
. . .

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Η διαδικασία του στεγνώματος γίνεται σε δύο φάσεις. Αρχικά το χαλί κρεμάτε σε ευάερο μέρος μακριά από την ηλιακή ακτινοβολία μέχρι η υγρασία στο σώμα του να φτάσει στο 5%. Έπειτα μεταφέρεται για να απλωθεί σε κλειστό χώρο αφύγρανσης.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ & ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Το χαλί μετριέται για τυχόν υγρασία, σκουπίζετε, φινίρετε για την αναζωογόνηση του πέλους  και τυλίγεται πριν μπει σε πλαστική σακούλα και τοποθετηθεί σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον αποθήκευσης.

Ασφαλές για Μωρά

Φιλικό προς το περιβάλλον

Ασφαλές για κατοικίδια

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ, ΦΥΛΑΞΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ