Η Εταιρεία

Στην Graikos Cleaning Services πρωτοπορούμε στον τομέα της υγιεινής και της καθαριότητας από το 1990. Έχοντας χαράξει μια επιτυχημένη πορεία στις υπηρεσίες καθαρισμού και φύλαξης χαλιών στην Δυτική Μακεδονία συνεχίζουμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας πλέον με εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμών και Βιο – καθαρισμών.

 

Το 2008 αποτελεί σημείο σταθμό για την εταιρεία μας. Ο Σωκράτης Γραικός αξιολογώντας τις απαιτήσεις των πελατών μας και ταυτόχρονα την ανάγκη μας για καλύτερη παροχή υπηρεσιών αποφάσισε μια μεγάλη επένδυση σε κτηριακές εγκαταστάσεις, μηχανολογικό εξοπλισμό, εργατικό δυναμικό και τεχνογνωσία. Πληρώντας όλες τις προδιαγραφές γενικών καθαρισμών, εξειδικευμένων καθαρισμών και ταπητοκαθαρισμών (κτηριακές εγκαταστάσεις, μηχανολογικό εξοπλισμό και υγιεινής) δημιουργήσαμε την πιο σύγχρονη ίσως και μεγαλύτερη μονάδα καθαρισμών στη Δυτική Μακεδονία.

 

Πλέον, στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο Τοιχιό Καστοριάς, συνολικής έκτασης 3.500m2 παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού, φύλαξης και συντήρησης χαλιών. Αναπτύξαμε επίσης υπηρεσίες βίο-καθαρισμών και επί τόπου καθαρισμών με ένα δίκτυο συνεργατών για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των συγχρόνων νοικοκυριών και των επαγγελματικών χώρων σε Δυτική Μακεδονία, Ήπειρο και Κεντρική Μακεδονία.

 

Η αγάπη για την δουλειά μας  και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια οι πελάτες μας, μας παρακινούν ώστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε, να φροντίζουμε για την ανάπτυξη του κλάδου μας και την καθαριότητα του σπιτιού σας.

 

Με γνώμονα τις απατήσεις των πελατών μας συνεχίζουμε και προσπαθούμε να εξελιχθούμε καθημερινά δημιουργώντας ένα υπόβαθρο εμπιστοσύνης πελάτη επιχείρησης.

company
company2

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

27 χρόνια εμπειρίας έχτισαν την εταιρική μας ταυτότητα στον τομέα της υγιεινής και της καθαριότητας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Με σεβασμό πρώτα προς τους πελάτες και έπειτα στον κλάδο μας δεσμευόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καθαρισμών και υγιεινής στις ανταγωνιστικότερες τιμές τόσο στην Δυτική Μακεδονία όσο και στην Ελλάδα.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Επενδύουμε συνεχώς σε μηχανολογικό εξοπλισμό, επαγγελματική κατάρτιση και κτηριακές εγκαταστάσεις.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ Η ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Εταιρική Παρουσίαση