Επιδιοθρώσεις & Συντήρηση χαλιών

 

Συντήρηση & αποθήκευση χαλιών ~ Αλλαγές σε ρέλια και κρόσσια ~ Κολλάρισμα  ~ Επιδιορθώσεις χειροποίητων χαλιών

 

Τα κρόσσια και  τα ρέλια των χαλιών είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία.  Με τον χρόνο, τη χρήση και τα πλυσίματα  φθείρονται ή κόβονται. Αυτό δεν σημαίνει ότι το χαλί σας έχει χαλάσει αλλά χρειάζεται επισκευή ή αποκατάσταση στα  τμήματα που έχουν υποστεί φθορές.

Η εταιρεία μας φροντίζει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την περιποίηση των χαλιών σας. Εκτός από τις υπηρεσίες καθαρισμού  αναλαμβάνουμε και την επιδιόρθωση σε όλους τους τύπους χαλιών.

Αναλόγως το πρόβλημα που υπάρχει και με βάση τα υλικά κατασκευής και τα χρώματα του χαλιού επιλέγουμε τα κατάλληλα υλικά  και την μέθοδο για την επιδιόρθωση του.

Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες συντήρησης και επιδιόρθωσης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αλλαγή σε κρόσσια

Περαστό διακοσμιτικό τελείωμα χαλιού με νηματοειδείς τελείωμα βαμβακιού. Αναλαμβάνουμε να τοποθετήσουμε καινούργια κρόσσια σε παντώς τύπου φθαρμένα χαλιά ή χαλιά τα οποία δεν φέρουν καθόλου κρόσσι.

Αλλαγή σε ρέλι

Τελείωμα στις άκρες του χαλιού για περισσότερη προστασία και όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε να αλλάξουμε ή να τοποθετήσουμε μάλλινα βαμβακερά ή ακρυλικά ρέλια στα χαλιά σας. Αναλαμβάνουμε και την τοποθέτηση σε ειδικές κατασκευές ( σκαλοπάτια, πατάκια αυτοκινήτου, οβάλ σχήματα).

Επιδιορθώσεις σε χειροποίητα χαλιά

Αναλαμβάνουμε την επανύφανση τμήματος ενός φθαρμένου χαλιού, την τοποθέτηση χειροποίητου κροσσίου ή την επαναφορά του χρώματος του σε σημεία που έχει ξεβάψει.

Επαναφορά χρώματος

Empty section. Edit page to add content here.

Κολλάρισμα χαλιού και μοκέτας

Εφαρμογή κόλλας στην πίσω μεριά του χαλιού για επαναφορά στην αρχική του κατάσταση . Αναλαμβάνουμε να κολλάρουμε το υπόστρωμα του χαλιού ή της μοκέτας το οποίο έχει μαλακώσει από την χρήση.

Επιδιόρθωση υποστρώματος

Hand tufted χαλιά και χαλιά μεγάλου πέλου που έχουν υποστεί φθορές στο υπόστρωμα του. Επανατοποθέτηση φόδρας και υποστρώματος. Κόλλημα φάσας.

Αναζωογώνηση χρωμάτων

Σε βαμβακέρα και χειροποίητα χαλιά που τα χρώματα τους έχουν υποστεί ζημιές ή έχουν θαμπώσει.

Τίναγμα, φινίρισμα και αποθήκευση

Μια λύση για χαλία στα οποία δεν επιθυμείτε πλύσιμο.

Απομάκρυνση περιττού χνουδιού

Απομακρύμενεται το χνούδι από όλη την επιφάνεια του χαλιού.

Αδιαβροχοποίηση

Αδιαβροχοποιήται το χαλί ώστε να είναι ανθεκτικό σε τυχών λεκκέδες.

ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΦΥΛΑΞΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ