ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ

Πως γίνεται η παραλαβή και η παράδοση;

Γίνεται στο χώρο σας. Μας καλείτε  και κανονίζουμε ημερομηνία και ώρα παραλαβής / παράδοσης. Επίσης γίνεται και στους σταθμούς εξυπηρέτησης της εταιρείας μας.

Ποια μέθοδο χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των χαλιών;

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι ανάλογα με το υλικό και τον τρόπο κατασκευής του χαλιού. Αναλυτικά για την διαδικασία καθαρισμού θα βρείτε εδώ.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να καθαριστεί ένα χαλί και να παραδοθεί.

Ο μέσος χρόνος παραλαβής – παράδοσης είναι μια εβδομάδα. Χαλιά όπως χειροποίητα ή στα οποία πρέπει να γίνουν ειδικές εργασίες ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι οι δυο εβδομάδες.

Πόσο θα μου κοστίσει ο καθαρισμός του χαλιού μου;

Η χρέωση σε όλα τα χαλιά είναι με το τετραγωνικό μέτρο. Το εύρος τιμής αλλάζει με το υλικό και τον τρόπο κατασκευής του χαλιού. Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτική τιμολόγηση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Επιβαρύνομαι επιπλέον για την φύλαξη των χαλιών μου;

Παρέχουμε δωρεάν αποθήκευση σε όλους τους πελάτες μας για έξι μήνες από την ημερομηνία παραλαβής. Για κάθε επόμενους 6 το κόστος φύλαξης είναι στα 2€ ανά τεμάχιο.

Μου εγγυάστε ότι θα φύγουν όλοι οι λεκέδες;

Με την εμπειρία μας, το τεχνολογικό εξοπλισμό και τα απορρυπαντικά που διαθέτουμε είμαστε πολύ αποτελεσματικοί ακόμα και στούς πιο δύσκολους λεκέδες. Ωστόσο μερικοί, ιδίως χρωμολεκέδες που έχουν μείνει για πολύ καιρό –  δεν μπορούν να καθαριστούν από όλες τις επιφάνειες.

Μου εγγυάστε την ασφάλεια του χαλιού μου;

Τόσο η χρήση όσο και το πλύσιμο αποτελούν από μόνα τους φυσιολογική φθορά του χαλιού. Δεν αντιμετωπίζουμε κανένα χαλί ή ύφασμα σαν καινούργιο. Στις περιπτώσεις που ευθυνόμαστε για τυχών βλάβες περνάμε σε επιδιορθώσεις ή στην ολική αντικατάσταση του χαλιού. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ,

Χρειάζεται και σκουπίσω το χαλί μου πριν το παραλάβετε ;

Όχι. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα παρά μόνο τα χαλιά σας να είναι έτοιμα σε ρολό για την παραλαβή.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΣΗΣ

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζω τα υφάσματα επίπλωσης;

Δεν υπάρχει κανόνας για τη συχνότητα. Ανάλογα με τη χρήση γίνεται στα έπιπλα, αν έχετε παιδία, κατοικίδια κτλ.

Ποια είναι η διαδικασία καθαρισμού;

Κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού επισκεπτόμαστε τον χώρο σας και η εργασία γίνεται επι τόπου. Χρησιμοποιούμε την μέθοδο extraction (ψεκασμός – αναρρόφηση) και steaming (ατμός).

Πόση ώρα χρειάζεται για να στεγνώσουν;

Ο συνολικός χρόνος που απαιτείται έχει να κάνει με το υλικό κατασκευής του επίπλου. Συνήθως ο χρόνος που χρειάζεται είναι περίπου 12-24 ώρες. Συνθήκες όπως αφυγραντήρας, aircondition ή υψηλή θερμοκρασία στο χώρο βοηθούν στο να στεγνώσουν πιο γρήγορα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΩΝ

Πώς γίνεται η παραλαβή και η παράδοση;

Γίνεται στον χώρο σας. Μας καλείτε και κανονίζουμε ημερομηνία και ώρα παραλαβής / παράδοσης. Επίσης γίνετε και στους σταθμούς εξυπηρέτησης της εταιρείας μας.

Ποια μέθοδο καθαρισμού χρησιμοποιείται;

Χρησιμοποιούμε υγρές πλύσεις για τον καθαρισμό των κουβερτών και παπλωμάτων και στεγνωτήρια ατμού ή αφύγρανσης ανάλογα με το υλικό κατασκευής. Τα κλινισκεπάσματα πλένοντε ξεχωριστά ανά πελάτη.

Έχω αλλεργίες σε σαπούνια και απορρυπαντικά μπορώ να χρησιμοποιήσω κάτι ΥΠΟ αλλεργικό;

Βεβαίως. Χρησιμοποιούμε ευρεία γκάμα απορρυπαντικών. Κατά την παραλαβή των κλινοσκεπασμάτων θα μας ενημερώσετε και η επιλογή του σαπουνιού θα γίνει από εσάς.